Herrunderkläder

I våra butiker i Malmö, Helsingborg och Kristianstad hittar du billiga underkläder för herr från väletablerade varumärken som bl.a. The Doctor Recommends, Life Wear Bamboo, Crossbow och Bestpoint.

Vi har ett brett utbud av boxer, kalsonger, sköna brynjor, linnen och t-shirts att ha under till honom. Även badplagg, morgonrockar, pyjamasar, funktionsstrumpor med kompression, anti-halk, lös resår med mera hör till vårt breda sortiment av billiga underkläder – för att varje kund ska kunna hitta någonting hos oss som passar.

Handlar du i någon av våra butiker får du personlig service av våra medarbetare, som har lång erfarenhet av modebranschen och gärna agerar smakråd. Är du dessutom medlem hos oss får du en mängd erbjudanden som låter dig fynda bland våra billiga underkläder – där komfort, pris och kvalitet är nyckelord.

Vilka märken inom underkläder tar vi in i Malmö, Helsingborg och Kristianstad?

De varumärken vi väljer att ta in har många saker gemensamt, däribland ett stort urval av storlekar, förmånliga priser och god passform. Våra billiga underkläder i Malmö, Helsingborg och Kristianstad vänder sig särskilt till kvinnor och män som uppskattar ett brett sortiment och hjälpsam personal. Om du väljer att bli medlem hos oss får du dessutom e-postutskick med massor av medlemserbjudanden på billiga underkläder. 

För både herr och dam har vi produkter från The Doctor Recommends, vars strumpsortiment har utvecklats tillsammans med läkare, fotspecialister och deras egna textiltekniker. Produkterna är komfortabla och har specialanpassade funktioner. Vi tar även in billiga herrunderkläder från Bestpoint, som lägger stort fokus på sömnad och kvalitet.

Du hittar billiga underkläder för herr från alla dessa varumärken hos oss: