Vårt utbud

Hos oss på Engelbrektsboden hittar du välkända varumärken i kombination med unika varor & priser! Här kan du alltid fynda!

Vi har kläder till hela familjen samt en del kosmetik.

Engelbrektsboden är en butikskedja med tre butiker placerade på lättillgängliga områden i Malmö, Helsingborg och Kristianstad. Självklart parkerar du gratis vid ditt besök hos oss! Butikerna är stora och rymliga med kläder till hela familjen. Vi erbjuder även en del kosmetik och annat smått & gott i vårt sortiment. Ett besök i någon av våra butiker kommer inte göra dig besviken!

Engelbrektsboden har en tydlig vision och affärsidé. Vi jobbar med många välkända varumärken i kombination med unika varor & priser vilket vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda våra kunder!

Vi har ett nära samarbete med alla våra leverantörer och ställer höga krav på samtliga artiklar vi köper in till våra butiker. Vi får nya leveranser dagligen för att kunna erbjuda dig som kund ett spännande sortiment så ofta som möjligt. Vi gör allt för att du, som vår kund, ska ha en bra upplevelse när du besöker någon av våra butiker.

Blir du dessutom medlem på Engelbrektsboden kommer du få kampanjerbjudanden och en massa annat kul före alla andra!

Varmt välkommen till oss att fynda!