Damkläder i Malmö, Helsingborg och Kristianstad

I våra butiker i Malmö, Helsingborg och Kristianstad hittar du billiga damkläder från välkända varumärken som Vero Moda, Vila, Soya Concept, Life Wear Bamboo, Brandtex och Cellbes.

Vårt sortiment omfattar många stilar och storlekar, från 36 till 54 samt 20-serien, med tanken att varje kvinna ska ha möjligheten till en passande garderob. Hos oss får du även personlig service av våra medarbetare, som har lång erfarenhet av modebranschen och gärna agerar smakråd. De hjälper dig att välja rätt oavsett om du vill ha billiga damkläder till vardags, något att fylla semesterväskan med eller en fin kombination av blusar och kjolar till jobbet. Är du dessutom medlem hos oss får du massor av erbjudanden som låter dig fynda ur vårt breda utbud av damkläder – där priset är i fokus.

Kort och gott: söker du billiga damkläder i Malmö, Helsingborg eller Kristianstad, välsittande kläder med det där lilla extra, är du varmt välkommen till någon av våra butiker.

Vilka märken inom damkläder tar vi in i Malmö, Helsingborg och Kristianstad?

Gemensamt för de varumärken vi valt att arbeta med är god passform, stort urval av storlekar och förmånliga priser. Vi tar in billiga damkläder för modemedvetna kvinnor i Malmö, Helsingborg och Kristianstad, kvinnor som uppskattar ett brett utbud och inspiration från vår personal. Blir du medlem får du dessutom e-postutskick med mängder av medlemserbjudanden på billiga damkläder. 

Ett av de märken du hittar hos oss är Soyaconcept, ett danskt modeföretag med rötterna i nordisk design. Deras kläder håller hög kvalitet till bra priser och vänder sig till kvinnor med en modern, elegant stil. Vi säljer även billiga damkläder från märket Vero Moda, vars mode tilltalar kvinnor i alla åldrar som söker en fin mix av sensualitet och ungdomlig energi, samt ett brett sortiment av underkläder. Du hittar billiga damkläder från samtliga av dessa varumärken hos oss: 

Du hittar billiga damkläder från alla dessa varumärken hos oss: