Herrkläder i Malmö, Helsingborg och Kristianstad

I våra butiker i Malmö, Helsingborg och Kristianstad hittar du billiga herrkläder från väletablerade varumärken som Jack & Jones, Lee & Wrangler, Fruit of the Loom, Saint Vincent, Erla of Sweden och Cool Blue.

Vi har ett brett utbud av jeans och stora storlekar – på allt från byxor till skjortor – för att varje kund ska kunna hitta billiga herrkläder som passar och känns rätt. Hos oss får du även personlig service av våra medarbetare, som har lång erfarenhet av modebranschen och gärna agerar smakråd. De hjälper dig att välja rätt oavsett om du vill ha byxor med dold resår, d-storlek på plaggen eller någonting från vårt stora joggingprogram. Är du dessutom medlem hos oss får du en mängd erbjudanden som låter dig fynda bland våra billiga herrkläder – där pris och kvalitet är i fokus.

Söker du billiga herrkläder i Malmö, Helsingborg eller Kristianstad, bekväma och snygga kläder med något extra, är du välkommen in till någon av våra butiker.

Vilka märken inom herrkläder tar vi in i Malmö, Helsingborg och Kristianstad?

De varumärken vi väljer att ta in har många saker gemensamt, däribland förmånliga priser, god passform och ett stort urval av storlekar. Våra billiga herrkläder i Malmö, Helsingborg och Kristianstad vänder sig särskilt till stilsäkra män som uppskattar ett brett sortiment och hjälpsam personal. Om du väljer att bli medlem får du dessutom e-postutskick med massor av medlemserbjudanden på billiga herrkläder. 

Ett av de varumärken vi jobbar med är Lee & Wrangler, ett amerikanskt jeansmärke med lång historia och många tåliga plagg av hög kvalitet. Vi säljer också billiga herrkläder från märket Fruit of the Loom, där varje plagg är etiskt producerat och designat för att ge den perfekta passformen, samt Jack & Jones, med sitt stora utbud till en bred kundgrupp.

Du hittar billiga herrkläder från alla dessa varumärken hos oss: